Kolektiv

Družina Bajuk

Družina Bajuk

Kot že omenjeno izletniška kmetija Bajuk leži na mirni destinaciji na Radovici, rahlo odmaknjena od glavnih cest, pa vseeno dovolj blizu različnim turističnim točkam, da se lahko do le teh podate peš, s kolesom ali avtomobilom. Za vas so pripravili nekaj znamenitosti, ki jih lahko obiščete, ko se mudite pri njih.

Domačija Bajuk se nahaja v kraju Radovica, na enem izmed mnogih hribčkov slovenskih goric. Prejšnji rodovi so se na kmetiji ukvarjali izključno s kmetijstvom. Vendar pa je lega posestva kot nalašč primerna tudi za vinogradništvo in njihova želja je bila iz klasičnega kmetijstva preiti na turistično kmetijstvo in vinogradništvo. Pot od ideje do realnosti je bila vse kaj drugega kot enostavna, zato pa vam s toliko večjim ponosom in navdušenjem predstavijo svojo izletniško kmetijo.

kmetija-bajuk-družina

Družina Bajuk

Njihova družina šteje 4 člane. Glede na to, da so družinsko podjetje, bodo za vaše dobro počutje pri njih poskrbeli vsi člani njihove družine.
Gospodar Ivan je tisti, ki vzpovstavi prvi stik z gosti, jih sprejme, se z njimi pošali in jim pomaga, da se počutijo čim bolj sproščeno in domače.
Njegova žena in gospodinja kmetije Nevenka je odgovorna za vse dobrote, ki pridejo iz kuhinje. Dolgoletne izkušnje v kuharstvu ji pomagajo, da vas bodo njene jedi; mnoge narejene tudi po njenih lastnih receptih, očarale tako z okusom kakor tudi s profesionalnim izgledom.

Družina Bajuk

Družina Bajuk

Pri strežbi vseh domačih dobrot pomagata tudi sin Gregor z ženo Marino, večkrat pa priskoči na pomoč tudi hčerka Vesna, katera je bila Vinska kraljica Slovenije za leto 2004.